Hotels Calgary

Tijdens je vakantie in Calgary is een prettig verblijf erg aangenaam. Voor een langer verblijf op dezelfde plek is het mogelijk een vakantiehuis in Calgary te huren. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Net als de hotels in Calgary. Deze zijn er in allerlei soorten, maten, prijzen. Van een herberg naar een super deluxe hotel, Calgary biedt het allemaal. Een hotel hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn! Een hotel in Calgary is eenvoudig te vinden, maar hoe kies je uit zoveel aanbiedingen het meest mooie, voordeligste of juist luxe hotels uit? Wij hebben de beste reisaanbieders voor je op een rijtje gezet.
Aanbevolen hotels in Calgary

Best Western Premier Freeport Inn & Suites
Dit 4-sterren hotel ligt aan de Freeport Boulevard. Het hotel heeft een restaurant, meerdere vergaderruimtes, zwembad met glijbaan en het biedt een shuttledienst aan naar het vliegveld van Calgary. Dit hotel ligt 12 kilometer van down town Calgary.

English B&B & Spa
Deze Bed & Breakfast wordt beoordeeld met een reviewscore van 10. Hiermee schept deze accommodatie hoge verwachtingen. De Bed & Breakfast heeft kamers met gratis WiFi. Daarnaast is er ook een kleine patio. De accommodatie is 11 kilometer verwijderd van zowel het vliegveld, als het stadscentrum.

Ramada Plaza by Wyndham Calgary Airport Hotel & Conf Center
Dit 3-sterren hotel ligt 8 kilometer van de Calgary Zoo en de botanische tuinen. Het hotel heeft een fitness, shuttleservice naar het vliegveld en een binnenzwembad. Naast een hotel, is deze accommodatie ook een business centre. Een zakelijk verblijf is daarom ook zeer aan te raden in dit hotel.