Restaurants

Restaurants in Canada zijn er in alle soorten en maten. Voor ieder is wel wat wils. Bovendien is er ook voor elk budget wel een leuke eetgelegenheid. Iedereen kent inmiddels de grote fastfoodketens wel, waar Noord-Amerika zo bekend om staat. Calgary heeft, naast deze ketens, nog veel meer te bieden aan restaurants! Zo is er bijvoorbeeld een restaurant in Calgary, dat je een 360 graden uitzicht biedt over de stad.
De beste restaurants in Calgary

Wanneer je op vakantie naar Calgary gaat, wil je natuurlijk wel lekker eten! Om ervoor te zorgen dat je elke avond kan genieten van het lekkerste eten, hebben we de beste eetgelegenheden op een rijtje gezet!

1. Charcut
Dit restaurant is the place to be voor vleesliefhebbers. Dit steakhouse serveert namelijk niks anders dan overheerlijk vlees. Dit doen zij niet op de traditionele manier, waarbij je vaak steak met aardappels tegenkomt. Charcut maakt moderne gerechten, waarin vlees de hoofdrol speelt. Zo hebben ze een heerlijke burger met kaas en een gebakken eitje. Het restaurant heeft ook een ”zusje”. Dit is Charbar. Hier kunnen de vegetariërs onder ons wel genieten van heerlijke gerechten!

2. Sky 360
Dit restaurant is waarschijnlijk wel het meest spectaculaire restaurant van Calgary. Sky 360 is gevestigd in een 191 meter hoge toren, die uitkijkt over de hele stad. Bovendien draait de toren ook heel langzaam om zijn eigen as. Hierdoor heb je, aan het eind van je etentje, echt heel down town Calgary gezien!

3. Cluck N Clever
Aan de liefhebbers van fried chicken is ook gedacht in Calgary. In 2016 is namelijk het restaurant Cluck N Clever opgericht. In dit restaurant draait alles om kip. Zo kan je er genieten van heerlijke Southern fried chicken of een sappige gebraden kip.