Vakantie

Toe aan een heerlijke, ontspannende vakantie? Dan is Calgary de perfecte vakantiebestemming! Met haar prachtige gebouwen en uitgestrekte natuurgebieden is deze stad echt een one of a kind. Tijdens je vakantie in Calgary is het echt een aanrader om een bezoekje te brengen aan de prachtige nabijgelegen national parks!
Cultuur

Een vakantie naar Calgary is gedurende het hele jaar door goed mogelijk. Tijdens je vakantie valt er ontzettend veel te beleven. Er is dus zowel voor de actieve als de passieve reiziger genoeg te doen. Huur een jeep en trek door het overweldigende landschap van Canada, bezoek één van de vele natuurparken of kom in contact met de lokale bewoners. Je vakantie is pas compleet als je ook een vleugje van het nachtleven hebt meegemaakt. Het bruisende uitgaansleven in Calgary is veel grootschaliger dan wij in Nederland gewend zijn, dus bereid je maar voor!

Goedkoop

Online aanbieders proberen elkaar continue goedkoper af te zijn op het gebied van vliegtickets naar Calgary. Het is dus verstandig om voor je vertrek verschillende aanbieders van vakanties te vergelijken en zo de voordeligste uit te kiezen. Dit geldt niet alleen voor vliegtickets maar ook voor hotels.