Uitgaan

Calgary staat niet alleen bekend om haar prachtige natuur en indrukwekkende skyline. Het uitgaansleven in Calgary is namelijk ook iets dat je zeker meegemaakt moet hebben! In tegenstelling tot de Verenigde Staden, mag je in Canada al vanaf je 18e drinken!

Een leuke uitgaansgelegenheid vinden in een stad, die je niet zo goed kent, kan lastig zijn. Daarom hebben wij de 5 leukste uitgaansgelegenheden in Calgary voor je op een rijtje gezet!

1. Music Calgary
Ben jij een échte liefhebber van top 40 hits? Dan is Music Calgary zeker een leuke uitgaansgelegenheid voor jou! In deze bar kan je heerlijk meezingen met alle top 40 nummers!

2. Cowboys
Voor de liefhebbers van countrymuziek is er de bar: Cowboys. Hier kan je heerlijk genieten van artiesten, als Tim McGraw en Carrie Underwood. Tip: Vergeet niet je cowboyhoed mee te nemen!

3. Jimmy’s Nightclub
Voor de mensen die van hip-hop en R&B houden, is Jimmy’s Nightclub the place to be voor jou. Hier draaien ze de muziek van artiesten, als Jay-Z en Tupac.

4. Ship & Anchor
Ben jij helemaal fan van rock ‘n roll? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Ship & Anchor. Hier draaien ze allerlei soorten rockmuziek. De nummers van artiesten, als AC/DC en Bon Jovi zullen dan ook zeker voorbij komen!

5. NV Lounge 
Voor de liefhebbers van reggaemuziek is NV Lounge zeker een aanrader! Hier kun je de hele avond genieten van dat relaxte Jamaicaanse ritme. Ze draaien zowel de muziek van bekende reggaeartiesten, als de muziek van de nieuwkomers!